Illon lounaskerho

Illon lounaskerho Illon rukoushuoneessa (Punkalaitumentie 1632), yhdessäoloa Illon perhekerhon kanssa ja sen jälkeen lounas (2 euroa), kaikki tervetulleita, mukana Anneli Mäki-Laurila ja diakoniatyöntekijä Petra Pajamäki.

Etelä-Tyrvään piiri

su 15.9. klo 8.30

Mouhijärven seurakuntatalo-Suodenniemen seurakuntatalo-Kiikoisten seurakuntatalo-Tyrvään kirkko

Seurakunnan järjestämä maksuton linja-autokuljetus Mouhijärven, Suodenniemen ja Kiikoisten seurakuntataloilta Tyrvään kirkolle näytesaarnohin 1.9., 8.9. ja 15.9.

Oletko tulossa kuuntelemaan ja katsomaan kirkkoherraehdokkaiden vaalinäytteet Tyrvään kirkkoon 1.9., 8.9. ja 15.9.?
su 15.9. klo 13.00

Sammaljoen kirkko - Kirkkosali