Perhemuskari

Vammalan seurakuntatalo - Juhlasali

Muskari aikuisille ja lapsille Vammalan seurakuntatalolla, Asemakatu 6

Perhemuskari on tunnin tiivis paketti aikuisen ja lapsen yhteistä tutustumista Jumalaan ja Jeesukseen laulaen, leikkien, soittaen, loruillen, kuunnellen ja vaikka tanssien. Perhemuskariin ei tarvitse ilmoittautua vaan voi tulla vaikka vaan kerran tai joka viikko. Perhemuskarissa ei ole tarjoilua. Tervetuloa siis äidit, isät, kummit tai vaikka mummit lapsien kanssa yhdessä!
Ohjaajina Piia Vuori ja kanttori Helena Bäckman.

Sastamalan seurakunta

Suodenniemen seurakuntatalo

Suodenniemen perhekerho

Tervetuloa perhekerhoon Suodenniemen seurakuntatalolle, Koippurintie 6.
Kerhossa hiljennytään, lauletaan, leikitään ja askarrellaan yhdessä, tarjolla kahvia ja mehua. Tarjoilumaksu 2€/perhe.

Klubi 16 Avoimet ovet Nuorisotalo Puuhalassa 1-6 luokan oppilaille

Tervetuloa tutustumaan yhteen Suomen parhaista nuorisotiloista eli Nuorisotalo Puuhalaan.
Pienten vuoro on tarkoitettu 1-6. luokan oppilaille.
Puuhalassa on erittäin hyvät vapaa-ajanviettomahdollisuudet.
Joka kerralla tarjolla ilmainen välipala.

Sastamalakoti, Hossantie 3

Sastamalakodin perhekerho

Tervetuloa perhekerhoon Sastamalakodille, Hossantie 3.
Kerhossa hiljennytään, lauletaan, leikitään ja askarrellaan yhdessä. Perhekerhoon ei tarvitse ilmoittautua ja mukaan voi tulla aina, kun omaan aikatauluun sopii.