Karkun kaakis

Karkun seurakuntatalo

Tervetuloa kaakikseen Karkun seurakuntatalolle, Passinmäentie 14
Kaakiksessa hiljennytään, askarrellaan, pelataan ja syödään välipalaa. Tule mukaan!

Lämpimästi tervetuloa!

Karkku, Sastamalan seurakunta

Keikyän seurakuntatalo

Keikyän perhekerho

Tervetuloa perhekerhoon Keikyän seurakuntatalolle, Pehulankaari 6
Kerhossa hiljennytään, lauletaan, leikitään ja askarrellaan yhdessä, tarjolla kahvia ja mehua. Tarjoilumaksu 2€/perhe.
Perhekerhoon ei tarvitse ilmoittautua ja mukaan voi tulla aina, kun omaan aikatauluun sopii.

Kiikan seurakuntatalo - Lastentalo

Kiikan perhekerho

Tervetuloa perhekerhoon Kiikan seurakuntatalon Lastentalolle, Länsitie 5.

Sammaljoen kirkko - Seurakuntasali

Sammaljoen perhekerho