Perhemuskari

Vammalan seurakuntatalo - Juhlasali

Muskari aikuisille ja lapsille Vammalan seurakuntatalolla, Asemakatu 6

Perhemuskari on tunnin tiivis paketti aikuisen ja lapsen yhteistä tutustumista Jumalaan ja Jeesukseen laulaen, leikkien, soittaen, loruillen, kuunnellen ja vaikka tanssien. Perhemuskariin ei tarvitse ilmoittautua vaan voi tulla vaikka vaan kerran tai joka viikko. Perhemuskarissa ei ole tarjoilua. Tervetuloa siis äidit, isät, kummit tai vaikka mummit lapsien kanssa yhdessä!
Ohjaajina Piia Vuori ja kanttori Helena Bäckman.

Sastamalan seurakunta

Sastamalakoti, Hossantie 3

Sastamalakodin perhekerho

Tervetuloa perhekerhoon Sastamalakodille, Hossantie 3.
Kerhossa hiljennytään, lauletaan, leikitään ja askarrellaan yhdessä. Perhekerhoon ei tarvitse ilmoittautua ja mukaan voi tulla aina, kun omaan aikatauluun sopii.

Salokunnan kirkko - kerhotila

Salokunnan avoin kerho

Tervetuloa avoimeen kerhoon Salokunnan kirkon kerhotilaan, Kärppäläntie 226.
Kerhossa hiljennytään, lauletaan, leikitään ja askarrellaan yhdessä. Kerhoon ei tarvitse ilmoittautua ja mukaan voi aina, kun omaan aikatauluun sopii.

Avoin kerho on kerho, johon voi tuoda päiväkerholaisen ohjaajan vastuulle tai tulla itse lapsen kanssa kerhoilemaan. Kaiken ikäiset ovat siis tervetulleita avoimeen kerhoon! Lisätietoja avoimesta kerhosta voi kysellä suoraan Marjo-Riitalta, p. 050-3149066.

Tyrvään siunauskappeli

Roismalan kappelin perhekerho

Tervetuloa perhekerhoon kappelille, Virkatie 9.