Illon lounaskerho

Illon lounaskerho Illon rukoushuoneessa (Punkalaitumentie 1632), yhdessäoloa Illon perhekerhon kanssa ja sen jälkeen lounas (2 euroa), kaikki tervetulleita, mukana Anneli Mäki-Laurila ja Hannu Heikkilä.

Etelä-Tyrvään piiri

to 19.9. klo 7.30

Retki Jyväskylän hautausmaille, lähtö kirkkoherranvirastolta (Aittalahdenkatu 12)

Retki Jyväskylän hautausmaille.

Retki Jyväskylän hautausmaille 19.9.2019.
to 19.9. klo 9.30

Keikyän seurakuntatalo

Keikyän perhekerho

Tervetuloa perhekerhoon Keikyän seurakuntatalolle, Pehulankaari 6
Kerhossa hiljennytään, lauletaan, leikitään ja askarrellaan yhdessä, tarjolla kahvia ja mehua. Tarjoilumaksu 2€/perhe.
Perhekerhoon ei tarvitse ilmoittautua ja mukaan voi tulla aina, kun omaan aikatauluun sopii.
to 19.9. klo 9.30

Sammaljoen kirkko - Seurakuntasali