Seurakunnan järjestämä maksuton linja-autokuljetus Mouhijärven, Suodenniemen ja Kiikoisten seurakuntataloilta Tyrvään kirkolle näytesaarnohin 1.9., 8.9. ja 15.9.

su 8.9. kello 00.00

Mouhijärven seurakuntatalo-Suodenniemen seurakuntatalo-Kiikoisten seurakuntatalo-Tyrvään kirkko

Oletko tulossa kuuntelemaan ja katsomaan kirkkoherraehdokkaiden vaalinäytteet Tyrvään kirkkoon 1.9., 8.9. ja 15.9.?

Seurakunnan järjestämä maksuton linja-autokuljetus Mouhijärven, Suodenniemen ja Kiikoisten seurakuntataloilta Tyrvään kirkolle kirkkoherraehdokkaiden vaalinäytteenä toimittamin messuihin.

Bussi lähtee 1.9., 8.9. ja 15.9.
Mouhijärven seurakuntatalolta klo 8:30
Suodenniemen seurakuntatalolta klo 8:50 ja
Kiikoisten seurakuntatalolta klo 9:10

Paluukuljetus Kiikoisten, Suodenniemen ja Mouhijärven seurakuntaloille. Kuljetukseen ilmoittaudutaan viimeistään ko. viikon keskiviikkona kirkkoherranvirastolle puh. 03 521 9090, kirkkoherranvirasto.sastamala@evl.fi.

Kiikoinen, Mouhijärvi, Sastamalan seurakunta, Suodenniemi

Keikyän seurakuntatalo - sali

Uusi Toivo -lounas

Uusi Toivo -lounas Keikyän seurakuntatalolla.

Kiikan seurakuntatalo - keittiö+astiasto

Ikäpiste

Vammalan seurakuntatalo

Arkiehtoo