Seurakunnan järjestämä maksuton linja-autokuljetus Mouhijärven, Suodenniemen ja Kiikoisten seurakuntataloilta Tyrvään kirkolle näytesaarnohin 1.9., 8.9. ja 15.9.

su 8.9. kello 00.00

Mouhijärven seurakuntatalo-Suodenniemen seurakuntatalo-Kiikoisten seurakuntatalo-Tyrvään kirkko

Oletko tulossa kuuntelemaan ja katsomaan kirkkoherraehdokkaiden vaalinäytteet Tyrvään kirkkoon 1.9., 8.9. ja 15.9.?

Seurakunnan järjestämä maksuton linja-autokuljetus Mouhijärven, Suodenniemen ja Kiikoisten seurakuntataloilta Tyrvään kirkolle kirkkoherraehdokkaiden vaalinäytteenä toimittamin messuihin. Paluukuljetus Kiikoisten, Suodenniemen ja Mouhijärven seurakuntaloille. Kuljetukseen ilmoittaudutaan kirkkoherranvirastolle puh. 03 521 9090, kirkkoherranvirasto.sastamala@evl.fi.

Kiikoinen, Mouhijärvi, Sastamalan seurakunta, Suodenniemi

Tyrvään Pyhän Olavin kirkko