Joulun sankarin -koelaulut

Vammalan seurakuntatalo - Juhlasali

Tule mukaan musikaaliprojektiin!

Hei sinä 9-17-vuotias!

Tule mukaan syksyn 2019 musikaaliprojektiin. Avoimet koelaulut Vammalan srk-talolla ke 14.8. klo 17-20.

Ei etukäteisilmoittautumista. Valitset itsellesi kivan laulun, jonka esität meille ilman säestystä klo 17-20 välisenä aikana. Keräämme tarvittavat yhteystiedot koelaulun yhteydessä.

Kuoroa harjoituttavat Sastamalan srk:n kanttorit Anu ja Jari Mattila, sekä Hanna-Riikka Inkeroinen. Harjoitukset pidetään Vammalan, Kiikan ja Mouhijärven srk-taloilla, jotta mahdollisimman monella olisi mahdollisuus osallistua. Harjoitusaikataulut tarkentuvat heti koelaulujen jälkeen.

Projekti huipentuu 1.12 Tyrvään kirkossa esitettävään Lasse Heikkilän Joulun Sankari -musikaaliin, joka esitetään yhdessä ammattilaisbändin ja näyttelijöiden kanssa. Mukana menossa myös King's Kids -tanssiryhmä.

Lisätietoja voit kysyä kanttoreilta! Tulethan rohkeasti mukaan!

Terv Anu, Hanna-Riikka ja Jari

Tyrvään Pyhän Olavin kirkko