Sastamalakodin perhekerho

Sastamalakoti, Hossantie 3

Perhekerho Sastamalakodilla, Hossantie 3

Tervetuloa perhekerhoon! Kerhossa hiljennytään, lauletaan, leikitään ja askarrellaan yhdessä. Perhekerhoon ei tarvitse ilmoittautua ja mukaan voi tulla milloin vain.

Sastamalan seurakunta

Sileekallion päiväkerho

Sileekallion perhekerho

Tervetuloa perhekerhoon Sileekallion kerhotilaan, Linjakatu 18
Kerhossa hiljennytään, lauletaan, leikitään ja askarrellaan yhdessä, tarjolla kahvia ja mehua. Tarjoilumaksu 2€/perhe.
Perhekerhoon ei tarvitse ilmoittautua ja mukaan voi tulla milloin vain.

Keikyän seurakuntatalo

Keikyän perhekerho

Tervetuloa perhekerhoon Keikyän seurakuntatalolle, Pehulankaari 6
Perhekerhoon ei tarvitse ilmoittautua ja mukaan voi tulla aina, kun omaan aikatauluun sopii.

Kiikan seurakuntatalo - Lastentalo

Kiikan perhekerho

Tervetuloa perhekerhoon Kiikan seurakuntatalon Lastentalolle, Länsitie 5.