Arkiehtoo

Vammalan seurakuntatalo, Asemakatu 6

Kiva paikka rentoutua ja kohdata ihmisiä!

Arkiehtoossa saa vain olla ja jutella. Siellä on kohtuuhintainen ruokailu (2€/ hlö ja 5€/ perhe) ja kahvia. Voin vain syödä ja jutella, tai sitten voit myös osallistua erilaiseen toimintaan. Paikalla on aina lastenohjaaja ja nuorille on kerho. Päivän päätteeksi on pieni iltahetki.

Sastamalan seurakunta

Kiikan seurakuntatalo - sali

Aamurukoushetki

Houhajärven leirimaja - Pikkupirtti

Omaishoitajien ja -hoidettavien leiripäivä yhteistyössä Sotesin ja Tampereen Seudun Omaishoitajien kanssa

Omaishoitajien ja -hoidettavien leiripäivä yhteistyössä Sotesin ja Treen seudun Omaishoitajien kanssa. Ilmoittautumiset ja mahdolliset erityisruokavaliorajoitteet 9.5. mennessä Maria Haavisto 050 5450412. Leiripäivän hinta 10 euroa/hlö (käteismaksu)

Yksityinen tila

Karkun kappeliseurakunnan kevättapahtuma Maisan kyläkaupalla, tarjoilua ja mukavaa yhdessäoloa.

Karkun kappeliseurakunnassa kevättapahtuma Maisan kyläkaupalla