VOIT LADATA SEURAKUNTATIEDOT PDF-MUODOSSA TÄSTÄ.

MESSUT 1. SUNNUNTAINA PÄÄSIÄISESTÄ
Su 11.4.

Pääsiäisrippikoulun konfirmaatiomessu, Tyrvään kirkko klo 10, Pääkkönen, Pihlajamaa, Hietikko, Muraja. Messu radioidaan Iskelmä Sastamalan taajuudella 97,7 MHz. Konfirmaatiot klo 11.20–14.30, ehtoollista jaetaan seurakunnalle klo 14.30– 15.30. Kirkossa on mahdollisuus antaa kolehti Suomen Pipliaseuran Lukutaitoa naisille Afrikassa -ohjelmaan.

EHTOOLLISHETKET

Pienimuotoisiin messuihin, ehtoollishetkiin, voi osallistua 6 henkeä kerrallaan. Ehtoollishetkiin ei ole ilmoittautumista. Tervetuloa omaan tahtiin, turvallisuus huomioiden. Käytäthän suojamaskia ja käsidesiä!

Su 11.4. Suodenniemen kirkko klo 10–11, Kopalainen, Bäckman.
Su 11.4. Mouhijärven kirkko klo 13–14, Kopalainen, Bäckman.

KOKOONNUMME YHTEEN

To 8.4. Musalive Tyrvään kirkolta Yhteisvastuun hyväksi srk:n Facebookissa ja Instagramissa klo 18.30. Musiikkivieraana Tyrvään kirkossa laulaja Helena Lehtimäki pianistinaan Anu Mattila. Ohjelmassa kuulemme mm. negrospirituaaleja.

To 15.4. Yhteisvastuun musalive -ilta Mouhijärven kirkolta katsottavissa suorana lähetyksenä Sastamalan srk:n Facebook-sivuilla klo 18.30. Kopalainen, Mattila J., Mouhijärveläiset laulunharrastajat Viivi Björlin, Kirsti Fontaine, Piia Harsu, Eija Raskila ja Virpi Teeri laulavat itselleen rakkaita, hengellisiä lauluja.

SASTAMALAN SEURAKUNNAN LUURI

Tuokio runojen äärellä - Marjatta Karimäki lukee Pia Perkiön tekstejä Luurin nauhalla numerossa 03 521 9040. Soita ja kuuntele mihin kellonaikaan tahansa 7.–18.4. Puhelun hinta normaalin puhelumaksun verran.

LÖYTÖPISTEEN KIRPPUTORI

Löytöpisteen lähetyksen kirpputori on maanantaista 8.3. alkaen avoinna toistaiseksi ma, to, pe klo 10-16 ja la klo 10-14.

KOKO PERHEEN RETKI LAPPIIN

Koko perheen retki Lappiin 2.-6.8. jos koronatilanne sallii. Ohjelmassa mm. patikkaretki Pallas-ja Särkituntureille. Retki toteutuu, jos väh. 20 osallistujaa. Kiinnostuneet, ottakaa yhteyttä Salme Kuukkaan p. 050 314 9081. Suunnittelupalaveri etäyhteydellä 14.4. klo 18, linkin saat Salmelta.

PÄIVÄKERHOIHIN ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittautuminen syksyllä alkaviin lasten päiväkerhoihin on käynnissä. Päiväkerhot kokoontuvat aamu-tai iltapäivisin monessa eri toimipisteessä. Lasten Musakerho aloittaa Vammalan seurakuntatalolla. Kerhoon voi ilmoittaa lapsen, joka täyttää tänä vuonna 3¬-5 vuotta. Myös kesäkuun loppuun mennessä 2 vuotta täyttävän voi ilmoittaa kerhoon. Kerhoryhmän aloitukseen tarvitaan 6 ilmoittautunutta lasta. Ilmoittautumalla hyvissä ajoin varmistat lapselle paikan kerhossa. Sähköinen ilmoittautumislomake löytyy seurakunnan kotisivuilta.

YOUTUBE-KANAVA

Ota seurakunnan Youtube-kanava seurantaan! Youtubesta löydät runsaasti hartauksia ja musiikkia.

DIAKONIAN RUOKAJAKO

Diakonian 5.4. ruokajako Karkussa siirtyy pidettäväksi 12.4. klo 14.30.

KIRKKOHERRANVIRASTON ASIAKASPALVELU

Sastamalan seurakunnan kirkkoherranviraston ja taloustoimiston asiakaspalvelu tapahtuu 8. maaliskuuta 2021 alkaen toistaiseksi puhelimitse (puh. 03 521 9090) tai sähköpostitse (kirkkoherranvirasto.sastamala@evl.fi). Tapaamiset virastossa ovat maaliskuussa mahdollisia vain erikseen sovittaessa.

YHTEISVASTUUKERÄYS

Yhteisvastuukeräys on käynnistynyt. Tänä vuonna keräyksen tuotolla autetaan taloudellisissa vaikeuksissa olevia ikäihmisiä niin Suomessa kuin kehittyvien maiden kriisialueilla. Keräyslippaita löydät useista Sastamalan alueen ruokakaupoista sekä Puistokadulta Löytöpisteestä.

Haasta kaverisi mukaan keräykseen! Seurakunnan Youtube-kanavalta löydät Yhteisvastuun haastelaulun Hyvän mielen kengät. Jaa kappale Facebookissa ja haasta kaverisi mukaan auttamaan.

Voit osallistua Yhteisvastuukeräykseen verkossa seurakuntamme lahjoitussivulla: yhteisvastuu.fi/sastamala

Voit lahjoittaa tilille, Sastamalan srk:n viite: 301880
Pohjola-Pankki FI14 5000 0120 2362 28
Nordea FI16 2089 1800 0067 75
Aktia FI82 4055 0010 4148 41
Lisäämällä lahjoitukseen seurakuntamme viitenumeron kartutat omaan seurakuntaamme jäävää Yhteisvastuu-tuottoa.

Sastamalan seurakunnan MobilePay-numero on 85725.

Kastettu

Eelis Jimi Oliver Herranen
Benjamin Daniel Renko

Kuollut

Eila Annikki Pärssinen 88 v.
Marko Juhani Yrjönen-Ohrimovitsch  56 v.