Nuoria kesätöissä hautausmaalla.

Kesätöitä tarjolla hautausmailla

Sastamalan seurakunta sai kirkkohallitukselta avustuksen, jonka turvin seurakunta palkkaa seitsemän nuorta hautausmaiden hoitotöihin. Kirkkohallituksen myöntämillä kesätyöseteleillä töitä tarjotaan 15-17 –vuotiaille nuorille. Kesätyöpaikat ovat haettavissa nyt nopeassa tahdissa. Täytä hakemus verkossa 28. toukokuuta klo 12 mennessä.

Kesätyöjaksot sijoittuvat kesäkuun alkupuolelle. Työt ovat hautausmaan kesätöitä, kukkien kastelua ja hautojen hoitoa. Kesäkuun alussa käynnistyvät kukkien istutukset. Työssä tarvitset iloisen ja reippaan asenteen sekä avoimen mielen. Varaa omat eväät mukaan. Työvälineet ja suojavaatteet saat työpaikalta.

Työaika kesätöissä on klo 8-14, 30 h/viikko. Palkkaa kahdelta viikolta maksamme 500 €. Haettavissa on nyt seuraavat työpaikat:

• 7-18.6. Tyrvään kirkon hautausmaa
  • 7.-18.6. Keikyän hautausmaa
  • 7.-18.6. Kiikan hautausmaa
  • 7.-18.6. Kiikoisten hautausmaa
  • 7-18.6. Salokunnan hautausmaa
  • 7-18.6. Sammaljoen hautausmaa
  • 11.-23.6. Suodenniemen hautausmaa

Täytä alla oleva verkkolomake perjantaihin 28.5. klo 12 mennessä. Paikat arvotaan hakijoiden kesken. Voit myös toimittaa lomaketta vastaavat tiedot vapaamuotoisella paperisella hakemuksella kirkkoherranvirastolle. Valinnat julkaistaan maanantaina 31.5. Kesätyöhön valitaan yksi työntekijä kuhunkin tehtävään.

Kuva Liisa Toivonen / Vantaan seurakunnat.

Hae kesätöihin hautausmaalle

Kirkkohallituksen myöntämillä kesätyöseteleillä töitä tarjotaan 15-17 –vuotiaille nuorille. Täytä hakemus verkossa 28. toukokuuta klo 12 mennessä. Kesätyöjaksot sijoittuvat kesäkuun alkupuolelle.​​​​​​​

Valitse vaihtoehto
Hautausmaa, jossa mieluiten haluat työskennellä