kaksitorninen-0.jpg

Kirkot kutsuvat jälleen messuun

6.6.2020 08.15

Sastamalan kirkot ovat avautuneet kesäkuun alussa ja messuja vietetään jälleen normaalin messujärjestyksen mukaan seurakunnan läsnä ollessa. Ehtoollisen jaossa noudatetaan erityistä huolellisuutta; ehtoollisen jakaja käyttää visiiriä ja ehtoollisviini nautitaan kertakäyttöpikareista.

Jumalanpalvelusten käynnistyminen edellyttää monenlaisia erityisjärjestelyitä. Mutta mikä ilo onkaan saada jälleen kokoontua seurakuntana kirkkoon jumalanpalvelukseen!

SASTAMALAN SEURAKUNNAN MESSUT PYHÄN KOLMINAISUUDEN PÄIVÄNÄ
Sunnuntai 7.6.2020

Tyrvään kirkko klo 10, Jokinen-Lundén, Aurén V., Vuoristo
Mouhijärven kirkko klo 10, Parviainen, Mattila J.
Kiikoisten kirkko klo 10, Jokinen-Lundén, Aurén A., Hietikko
Sammaljoen kirkko klo 13, Pihlajamaa, Mattila J.
Keikyän kirkko klo 18, Pihlajamaa, Hietikko

Sunnuntaina 7.6.2020
Pieni pyhä hetki Tyrvään Pyhän Olavin kirkko klo 16
, Parviainen, kesäsoittaja Pihla Virtanen

Messujen turvallisuuteen kiinnitetään erityistä huomiota siten, että riittävät turvavälit säilytetään ja messun kesto pidetään lyhyenä. Myös piispojen laulamisesta ja musiikista jumalanpalveluksissa antama ohje otetaan huomioon. Ehtoollisen jakaja käyttää visiiriä ja ehtoollisviini nautitaan kertakäyttöpikareista. Ehtoollisvieraita kehotetaan säilyttämään turvavälit.

Riskiryhmään kuuluvien suositellaan edelleen välttävän fyysistä kontaktia oman harkinnan mukaan.

Tyrvään kirkon jumalanpalvelukset lähetetään joka sunnuntai klo 10 suorana lähetyksenä Iskelmä Sastamalan taajuudella 97,7 MHz.

Ylistetty olkoon Pyhä Kolminaisuus,
yksi ja jakamaton Jumala.
Hän on meille hyvä ja armollinen.

Lämpimästi Tervetuloa messsuun!