Lue viimeisimmistä tapahtumista Sastamalan seurakunnan alueella.

Uutislistaukseen

DSC_0476_S.jpg Sastamalan seurakunta saa pian uuden paimenen. Uusi kirkkoherra valitaan välittömällä vaalilla.

Haluatko tutustua Sastamalan kirkkoherrahdokkaisiin?

19.8.2019 10.00

Virallisen tiedotuksen lisäksi haluamme kertoa vähän enemmän Sastamalan kirkkoherraksi pyrkivistä. Siksi pyysimme heiltä kuvia ja kyselimme heidän elämästään matkan varrelta. Näitä tietoja julkaisemme viitenä viikkona vaalien alla.

Mistä ammatista Sastamalan kirkkoherranvaalin ehdokkaat haaveilivat lapsena? Siihen vastauksen löydät alta. Pyysimme myös heidän lapsuuskuvansa.

Ensi viikolla kyselemme ehdokkaiden rippikoulumuistoja. Seuraa siis sivujamme!

Mika Nokelainen

Mika Nokelainen (kuva yläpuolella)
Ensimmäinen toiveammattini taisi olla maanviljelijä.

Vesa Aurén
Vesa Aurén (kuva yläpuolella)

Lapsena ei minulla ollut erityistä toiveammattia, mutta "Kun opin lukemaan 6-vuotiaana ja kirjojen huikea maailma aukeni, olen siitä asti halunnut tehdä jotain sellaista, mikä liittyy kirjoihin; kirjoittaa itse, tutkia ja lukea."

Jouni Pihlajamaa (kuva yläpuolella)

Viimeistä lukiovuotta lukuunottamatta haaveilin lääkärin urasta.

Ensi viikolla kerromme ehdokkaiden rippikoulumuistoja. Seuraa siis sivujamme.