Arkivaatteissa -illat

KrookuksenkukkiaArkivaatteissa-iltoja on saatu viettää jo 12  vuoden ajan.

Viisikielinen-virsikirjan kansi.

Viikossa on 168 tuntia. Suuri osa siitä on arkea. Miten usko ja Raamatun opetukset voisivat auttaa erilaisissa arjen asioissa?

Arkivaatteissa-illassa voit hengähtää arjen keskellä Sanan, seuran ja rukouksen äärellä.

Tilaisuuksissa keskitytään kristinuskon tärkeimpiin asioihin arjen näkökulmasta. Illoissa on tilaa yhteiselle rukoukselle, keskustelulle ja laulamiselle. Yhteislaulut laulamme Viisikielisestä. Seurakunnalla kirjoja on rajoitetusti, joten jos sinulla on oma kirja, ota se mukaan!

Paikalla on henkilöitä, jotka ovat valmiita keskustelemaan kanssasi elämään ja uskoon liittyvistä asioista. Voit pyytää heiltä myös esirukousta. Tunnistat heidät keltaisesta rintamerkistä. Nykäise rohkeasti hihasta. Rukousaiheita voit jättää myös niille osoitettuun astiaan. Aiheiden puolesta rukoillaan iltahartauden yhteydessä.

Syksy 2020

To 3.9. Otammeko vain rusinat pullasta?
- Raamatun käytön pohdiskelua

teol.kand. ja maanviljelijä Jaakko Antola

To 1.10. Tämä on laulu sydämeni
Lauluilta

Olena Sandholm

To 22.10. Pelko ja ahdistus: vihollinen vai ystävä?
pastori Aija Aurén

To 19.11. Tämän runon haluaisin lausua
Paikallisia runonlausujia mielirunojensa äärellä

Illan kulku:

Laulamme yhdessä
Mietteitä matkaevääksi
Illan aihe ja mahdollinen keskustelu
Iltahartaus ja esirukous
Ilta päättyy

Tämän jälkeen on vielä mahdollisuus yhteiseen jutusteluun, sielunhoitoon ja esirukoukseen klo 21 asti.

Yhteislaulut laulamme Viisikielisestä.