Salokunnan avoin kerho

Salokunnan kirkko - kerhotila

Tervetuloa avoimeen kerhoon Salokunnan kirkon kerhotilaan, Kärppäläntie 226.
Kerhossa hiljennytään, lauletaan, leikitään ja askarrellaan yhdessä. Kerhoon ei tarvitse ilmoittautua ja mukaan voi aina, kun omaan aikatauluun sopii.

Avoin kerho on kerho, johon voi tuoda päiväkerholaisen ohjaajan vastuulle tai tulla itse lapsen kanssa kerhoilemaan. Kaiken ikäiset ovat siis tervetulleita avoimeen kerhoon! Lisätietoja avoimesta kerhosta voi kysellä suoraan Marjo-Riitalta, p. 050-3149066.

Lämpimästi tervetuloa!

Karkku, Sastamalan seurakunta

Sileekallion päiväkerho

Sileekallion perhekerho

Tervetuloa perhekerhoon Sileekallion kerhotilaan, Linjakatu 18
Kerhossa hiljennytään, lauletaan, leikitään ja askarrellaan yhdessä, tarjolla kahvia ja mehua. Tarjoilumaksu 2€/perhe.
Perhekerhoon ei tarvitse ilmoittautua ja mukaan voi tulla milloin vain.

Löytöpiste

Johtava nuorisotyöntekijä Salme Kuukka pitää luennon aiheesta: Mummo ja pappa 19.2.20 klo. 13-14.30 Löytöpisteellä osoitteessa Puistokatu 15. Aihe käsittelee isovanhemmuutta.Tervetuloa!

Vammalan seurakuntatalo

Arkiehtoo

Arkiehtoo - mukava paikka rentoutua ja kohdata ihmisiä!