Torstaikerho

Sammaljoen kirkko - Seurakuntasali

Torstaikerho

Torstaikerho Sammaljoen kirkon seurakuntasalissa. Kerhoa ohjaavat vuorokerroin Mirja Topi ja Hannu Heikkilä. Mirja on eläkkeellä oleva kanttori-lastenohjaaja, Hannu pappi. Ohjelma on vaihtelevaa: virsiä ja muita lauluja, muistelemisia, keskustelua jonkun teeman ympärillä, puheita, rukousta, vapaata jutustelua ja tietysti kahvi puolivälissä. Torstaikerhoon ovat tervetulleita kaikki, joita edellä kerrotun kaltainen ohjelma kiinnostaa. Tulla voi mistä päin Sastamalaa tahansa ja kauempaakin.

Etelä-Tyrvään piiri, Sastamalan seurakunta

Muu tila

Löytöpiste

Johtava nuorisotyöntekijä Salme Kuukka pitää luennon aiheesta: Mummo ja pappa 19.2.20 klo. 13-14.30 Löytöpisteellä osoitteessa Puistokatu 15. Aihe käsittelee isovanhemmuutta.Tervetuloa!

Kiikoisten seurakuntatalo - Juhlasali

Kiikoisten raamattupiiri srk.talolla

Muu tila

Karkun kappeliseurakunnassa Kutalan ja Koivun kinkerit Kutalan nuorisoseurantalolla, Kutalantie 859, ke 19.2 klo 18.