Salokunnan perhekerho

Salokunnan kirkko - kerhotila

Perhekerho Salokunnan kirkon kerhotilassa, Kärppäläntie 226

Tervetuloa perhekerhoon! Kerhossa hiljennytään, lauletaan, leikitään ja askarrellaan yhdessä, tarjolla kahvia ja mehua. Perhekerhoon ei tarvitse ilmoittautua ja mukaan voi tulla milloin vain.

Sastamalan seurakunta

Sastamalakoti, Hossantie 3

Sastamalakodin perhekerho

Tervetuloa perhekerhoon Sastamalakodille, Hossantie 3.
Kerhossa hiljennytään, lauletaan, leikitään ja askarrellaan yhdessä. Perhekerhoon ei tarvitse ilmoittautua ja mukaan voi tulla aina, kun omaan aikatauluun sopii.

Tyrvään siunauskappeli

Roismalan kappelin perhekerho

Tervetuloa perhekerhoon kappelille, Virkatie 9.

Mouhijärven seurakuntatalo

Mouhijärven perhekerho

Tervetuloa perhekerhoon Mouhijärven seurakuntatalolle, Kinkerikuja 2
Kerhossa hiljennytään, lauletaan, leikitään ja askarrellaan yhdessä, tarjolla kahvia ja mehua. Tarjoilumaksu 2€/perhe.