Katulähetys

Tärppi

Katulähetys on vapaaehtoisten järjestämää toimintaa lähimmäisen hyväksi.
Tarjolla on hengen ja ruumiin ravintoa yhdessä jaettavaksi sekä myös kotiin viemisiksi.

Katulähetys toimii Sastamalan seurakunnan kanssa yhteistyössä.
Tilaisuuden aluksi on usein lyhyt hartaus, jonka jälkeen vapaamuotoista yhdessäoloa. Tarjolla on suuhunpantavaa
Vapaaehtoiset ovat organisoineet paikallisten kauppojen avulla ruokakeräyksen. Näitä lahjoituksena saatuha elintarvikkeita on usein tarjolla.

Sastamalan seurakunta

Keikyän paikallistoimisto

Keikyän ruokajako

Ruokajako
ti 1.10. klo 9.00

Lähetyksen kirpputorille ja diakonian ruoka- ja vaateavulle vuokrattu tila, Puistokatu 15

Puistokatu 15 avajaiset 1.10.19

Lähetyksen kirpputori ja diakonian löytöpiste avaavat yhteisen Löytöpisteen tiistaina 1.10.19 klo. 10.00 Puistokatu 15. Tule tekemään löytöjä, viihtymään mukavassa seurassa ja juomaan kuppi kahvia tai teetä. Sydämellisesti tervetuloa!

Hengellinen keskustelupiiri

Kaikille avoin hengellinen keskustelupiiri VoiMia ry:n tiloissa (Marttilankatu 16).