Seurakuntatiedot voit ladata myös pdf-versiona tästä linkistä.

SEURAKUNTATIEDOT

Sastamalan seurakunnan toiminnassa noudatetaan Pirkanmaan sairaanhoitopiirin, Länsi- ja Sisä-Suomen Aluehallintoviraston, Tampereen hiippakunnan ja Sastamalan kaupungin ajalle 2.12. - 21.12.2020  antamia kokoontumisrajoituksia. 10 hengen kokoontumisrajoitus koskee sekä yksityistilaisuuksia että yleisötilaisuuksia sisällä ja ulkona. Turvaväleinkään ei enempää saa kerralla olla koolla.

ITSENÄISYYSPÄIVÄN SANAJUMALANPALVELUS

Jumalanpalvelus toimitetaan ilman kirkkosalissa olevaa seurakuntaa ja radioidaan Iskelmä Sastamalan taajuudella 97,7 Mhz

Su 6.12.
Tyrvään kirkko klo 11 (Huom! alkamisaika)
, Aurén V., Kopalainen, Mattila A., Kiikan torvisoittokunnan pienryhmä, jumalanpalveluksen jälkeen kunniakäynti sankarihaudoilla, jossa lippurivistö, kirkkovaltuuston puheenjohtaja Pirkko Esko pitää puheen joka radioidaan

ITSENÄISYYSPÄIVÄN SEPPELEENLASKUT

Sankarihaudalla papin pitämä hartaushetki

Sammaljoen kirkko klo 10, Heikkilä, sankarihaudalla puhuu Suvi Sianoja
Keikyän kirkko klo 11, Pihlajamaa
Kiikan kirkko klo 15.30, Pihlajamaa
Mouhijärven kirkko klo 11.15, Parviainen
Kiikoisten kirkko klo 12, Jokinen-Lundén
Karkun kirkko klo 14, Jokinen-Lundén
Salokunnan kirkko klo 14, Aurén A.
Suodenniemen kirkko klo 16.15, Parviainen

ENKELIKERÄYS

Sastamalan seurakunnan diakoniatyön Enkelikeräys kerää jouluksi ruokakoreja vähävaraisille sastamalalaisille. Lahjoituksia voi tuoda diakoniatoimistolle Vammalan srk-talolle ti 1.12. klo 9-30-11.30, ke 2.12. klo 16-18 tai to 3.12. klo 9.30-11.30. Kiitos lahjastasi!

TERVETULOA SEIMIKADULLE

Marttilankatu on seimikatu adventista loppiaiseen. Liikkeiden ja virastojen ikkunoilta löydät yhteensä 22 erilaista seimiasetelmaa ja Tyrvään kirkosta suuren seimiasetelman. Seimiluettelo on tulostettavissa seurakunnan kotisivuilla.

KIIKOISTEN KAPPELISEURAKUNTA TIEDOTTAA

Kiikoisten kappelisrk huomioi yli 80-vuotiaita kiikoislaisia joulumuistamisella, jonka sinä tai läheisesi voitte tulla hakemaan srk-talolta perjantaina 4.12. klo 15-17.

TYRVÄÄN KIRKKO AVOINNA

Tyrvään kirkko on avoinna hiljentymistä ja kirkon seimiasetelmaan tutustumista varten 7. – 18.12. maanantaista perjantaihin klo 15 – 19. Paikalla on seurakunnan työntekijä.

KAUNEIMMAT JOULULAULUT

Iskelmä Sastamala radioi Tyrvään kirkosta Kauneimmat joululaulut sunnuntaina 13.12.2021 klo 18. Tilaisuus järjestetään ilman kirkkosalissa läsnä olevaa seurakuntaa. Kaikki muut Kauneimmat joululaulut tilaisuudet sekä sisällä että ulkona on peruutettu ajalla 2.12. – 21.12.2020.

JUMALANPALVELUKSET ajalla 2.12. – 21.12.2020

Jumalanpalvelukset toimitetaan ilman kirkkotilassa läsnä olevaa seurakuntaa. Tyrvään kirkon jumalanpalvelus välitetään suorana lähetyksenä Iskelmä Sastamalan taajuudella 97,7 MHz.

KOKOAVA TOIMINTA

Jumalanpalveluksia lukuun ottamatta seurakunnan kokoava toiminta ja aikuisten pienryhmätoiminta on keskeytyksissä jouluun asti. Kaikkien kuorojen toiminta kuuluu tämän keskeytyksen piiriin.

LAPSET JA NUORET

Nuorisotilat suljetaan kokoavalta toiminnalta jouluun asti. Varhaiskasvatuksen  toiminta voi jatkua tila- ja henkilörajoitusten puitteissa.

RIPPIKOULUT

Rippikoulujen kokoontumiset siirretään verkkoon tai perutaan ajalla 2.12. – 21.12.2020. Korvaavasta opetuksesta sovitaan ryhmäkohtaisesti.

KIRKOLLISET TOIMITUKSET

Kirkollisissa toimituksissa voi olla paikalla enintään 10 ihmistä. Hautajaisten osalta (sekä siunaustilaisuus että muistotilaisuus) omaisille on annettu mahdollisuus painavista syistä poiketa tästä ja kutsua hautajaisiin ne vainajan läheiset ja omaiset, jotka katsovat olevan perusteltua kutsua. Kaste- ja vihkitilaisuudet suositellaan pidettäviksi seurakunnan tiloissa.

DIAKONIA JA RUOKA-APU

Ruoka-avun antamista ja jakamista jatketaan. Samoin muuta sellaista avustustoimintaa, joka on avun tarpeessa olevien Sastamalan asukkaiden elämän kannalta välttämätöntä. Asiakastapaamisia pyritään hoitamaan mahdollisimman paljon puhelimella tai sähköisesti.

KASTETTU

Emmi Daniela Touronen