Sananjalka on Sastamalan seurakunnan oma lehti

Täältä löydät viimeisimmän Sananjalan sekä aiemmin ilmestyneiden lehtien arkiston.

Kerromme Sananjalan sivuilla Sastamalan seurakunnan tarjolla olevasta toiminnasta ja tulevista tapahtumista, henkilöhaastatteluja sekä Mikael J. Mäkisen Kananjalka-sarjakuvaa unohtamatta!

Lehti syntyy seurakunnan työntekijöiden ja maallikoiden yhteistyönä. Toimituskunta ottaa mielellään vastaan palautetta ja ideoita lehden kehittämiseksi.

Sananjalka ilmestyy Tyrvään Sanomien suurjaon liitteenä. Ajankohtaista tietoa seurakunnan toiminnasta löytyy myös seurakunnan kotisivuilta, Facebookista ja paikallislehdistä.

Sananjalan ilmestymispäivät vuonna 2020:
26.3.2020
14.5.2020
3.9.2020
12.11.2020

Voit lukea Sananjalkaa klikkaamalla lehden auki kansikuvasta tai numerosta. Lehdet ovat PDF-muodossa. Huomaathan, että osa lehdistä on julkaistu ennen 23.9.2018, ja niitä eivät koske saavutettavuuslain velvoitteet. Näin ollen nämä lehdet eivät välttämättä ole saavutettavassa muodossa. Jos kuitenkin tarvitset näiden lehtien tietoja saavutettavassa muodossa asiasi hoitamiseen, otathan yhteyttä kirkkoherranvirastoon.

Sananjalkaa ennen ilmestyneet Paanu-lehdet löydät arkistosta.