Tervetuloa jumalanpalvelukseen!

Useimmat seurakuntamme jumalanpalvelukset ovat messuja.

Osmo Rauhalan maalaama alttari Pyhän Olavin kirkossa.

Jumalanpalvelus on seurakunnan sydän ja Pyhän Kolmiyhteisen Jumalan kohtaamisen paikka. Ilman jumalanpalvelusta ei ole seurakuntaakaan. Seurakuntamme erityispiirteenä on kymmenen kirkkoa. Pyrimme säännölliseen jumalanpalveluselämään eri puolilla seurakuntaa.

Seurakuntamme jumalanpalvelukset ovat yleensä messuja; niissä on siis tarjolla ehtoollinen.

Jumalanpalvelusten ajat näet tarkasti näiltä sivuilta tapahtumista ja tapahtumakalenterista, sekä Tyrvään Sanomien ja Alueviestin ilmoituksista.

Jumalanpalveluksia Tyrvään kirkosta voi kuunnella Iskelmä-Sastamalan taajuudella. Nettiradiosta jumalanpalvelus kuuluu kaikkialla tämän linkin kautta: http://www.radiot.fi/#!/kanava/iskelma-sastamala

Jumalanpalvelukset kuuluvat niiden lähetysaikoina suorana lähetyksenä.

Jumalanpalvelukset noudattavat poikkeuksia lukuun ottamatta seuraavaa säännönmukaisuutta:

Tyrvään kirkossa on messu säännöllisesti klo 10. Tyrvään kirkon messu on kesä-elokuun viimeisenä sunnuntaina Tyrvään Pyhän Olavin kirkossa.

Karkussa, Suodenniemellä ja Kiikassa messut ovat kuukauden parillisen viikon sunnuntaina joko klo 10 tai klo 18. Joulunajasta pääsiäiseen jumalanpalvelukset voidaan pitää seurakuntatalolla.

Mouhijärvellä ja Keikyässä on messu parittoman viikon sunnuntaina joko klo 10 tai 18. Keikyässä ollaan joulunajasta pääsiäiseen seurakuntatalolla.

Kiikoisissa messu on kuukauden ensimmäisenä sunnuntaina klo 10, kuukauden kolmantena sunnuntaina on sanajumalanpalvelus klo 13, kirkkokahvit.

Sammaljoella on messu kuukauden 1. ja 3. sunnuntai klo 13.

Salokunnassa on messu kuukauden 4. sunnuntai klo 13.

Kiikan ja Keikyän jumalanpalvelus on kesäisin usein Leiriaholla.