Sastamalan seurakunta hakee johtavan diakonianviranhaltijan sijaista ja diakonin sijaista

28.12.2018 14.31

Johtavan diak virsija, diak virsija kuva hakuilm_THUMB.png

Johtavan diakonianviranhtalijan viransijaisuus kestää 1.2.2019 - 20.1.2021 ja diakonin viransijaisuus 1.2.2019 – 31.12.2019.

Johtavan diakonianviranhaltijan sijaisen tehtäviin kuuluu toimia diakoniatyönalan työalajohtajana ja diakoniatyöntekijöiden lähiesimiehenä. Pätevyysvaatimuksena on diakonian virkaan kelpoistava tutkinto ja johtamistaidon koulutus.

Hakemukset ansioluetteloineen tulee toimittaa viimeistään 16.1.2019 klo 12:00 osoitteeseen Sastamalan seurakunnan kirkkoneuvosto, Aittalahdenkatu 12, 38200 Sastamala tai sähköpostitse osoitteeseen kirkkoherranvirasto.sastamala@evl.fi. Kuoreen tai otsikkokenttään viitteeksi merkintä: ”johtavan diakonianviranhaltijan viransijaisuus".

Diakonian viransijainen kuuluu diakonian tiimiin, taustalla oleva virka on nuorisotyön ja diakonian yhteinen virka, johon kuuluu 80 % diakoniaa ja 20 % kasvatustyötä. Tehtävä edellyttää diakonian viran tai nuorisotyönohjaajan viran pätevyyttä.

Hakemukset ansioluetteloineen tulee toimittaa viimeistään 16.1.2019 klo 12:00 osoitteeseen Sastamalan seurakunnan kirkkoneuvosto, Aittalahdenkatu 12, 38200 Sastamala tai sähköpostitse osoitteeseen kirkkoherranvirasto.sastamala@evl.fi. Kuoreen tai otsikkokenttään viitteeksi merkintä: ”diakonian viransijaisuus".

Tarkemmat tiedot haettavista sijausuuksista löytyy