Syksyn Sananjalka ilmestyi

6.9.2018 11.23

TYRA120180906B001_THUMB.jpg

Seurakuntalehti Sananjalan syksyn numero ilmestyi  torstaina 6. syyskuuta. Lehdessä on vahingossa julkaistu vanha tapahtuma-aukeama. Täältä löydät korjatun lehden. Oikea tapahtuma-aukeama julkaistaan kokonaisuudessaan myös Tyrvään Sanomissa verkkolehdessä sekä paperilehdessä 13.9.2018.

Syksyn Sananjalasta löydtä mielenkiintoisia henkilöhaastatteluja; esittelemme seurakunnan uudet työntekijät, johtava diakoniatyöntekijä Sanna Lindholmin ja seurakuntapastori Otso Järven.

Elämää eri kulmilla Sastamalaa kuvaavassa juttusarjassamme on vieraana Kalevi Vienola Sastamalan Vammalasta. Kerromme myös mm. Sastamalan seurakunnan syksyn gospelprojektista, jota tähdittävät yhdysvaltalainen gospel-muusikko Everett W. Miller ja Idols-laulukilpailusta tuttu Kristiina Brask.

Sananjalan numeron 3/2018 kokonaisuudessaan voit lukea tästä.