Amerikkalainen gospeltähti Sastamalaan. Tule mukaan projektiin!

20.8.2018 21.46

Everett W. Miller_S.jpg

Sastamalan seurakunta tekee syksyllä yhteisprojektin Yhdysvaltalaisen gospelmuusikko Everett W. Millerin ja Idols-kilpailusta tutun Kristiina Braskin kanssa. Haluaisitko päästä tekemään gospelia rautaisen ammattilaisen ohjauksessa?

Sastamalan seurakunnan musiikkityö tekee syksyllä yhteisprojektin Yhdysvaltalaisen gospelmuusikko Everett W. Millerin ja Idols-kilpailusta tutun Kristiina Braskin kanssa. Tämä projekti huipentuu marraskuussa Millerin vetämään gospel-workshopiin ja yhteiskonserttiin Tyrvään kirkossa 17.-18.11. Projektiin toivomme kovasti mukaan uusia laulajia, erityisesti miesäänissä on runsaasti tilaa. Nyt olisi tarjolla ainutlaatuinen tilaisuus päästä tekemään gospelia rautaisen ammattilaisen ohjauksessa!

Projektikuoron harjoitukset tiistaisin Vammalan srk-talolla klo 18-20 alkaen 4.9.2018.

Jos kiinnostuit, ota yhteyttä kanttori Hanna-Riikka Inkeroiseen 0503149025 tai Anu Mattilaan 0503149023.