Orastavaa -runoja ja musiikkia Tyrvään Pyhän Olavin kirkossa 17.6. klo 17

1.6.2018 11.26

POLavi kuva Pirjo Silveri_L.jpg
Runo- ja musiikkiesitys "Orastavaa" kuullaan sunnuntaina 17.6. klo 17 Tyrvään Pyhän Olavin kirkossa. Esitys koostuu rovasti Pirjo Vahtolan runoista ja #runosaarnoista sekä virsi- ja gospelmusiikista. Vajaassa tunnissa käydään läpi koko kirkkovuosi.

Orastavaa – runo- ja musiikkiesitys
Sunnuntaina 17.6.2018 klo 17
Tyrvään Pyhän Olavin kirkko

Runo- ja musiikkiesitys koostuu rovasti Pirjo Vahtolan runoista ja #runosaarnoista, virsi- ja gospelmusiikista.

Monet runoista ovat saaneet innoituksensa Tyrvään Pyhän Olavin kirkon maalauksista.  Tällaisia ovat esimerkiksi runot Kolmioleikkaus, Millä nimellä kutsun sinua ja Että he yhtä olisivat. Runoja on syntynyt myös kirkkovuoden pyhäpäivien aiheista, ja niitä on julkaistu Tyrvään Pyhän Olavin kirkon facebook-sivuilla.

Esityksessä käydään vajaassa tunnissa läpi koko kirkkovuosi.

Lausujat ovat Turun Lausuntakerhosta Maaret Perälä, Sirkka Vepsä ja Pirjo Vahtola. Musiikista vastaa laulu- ja soitinyhtye The Blond Aleksandra: Auni Frantti, Varpu Ruohonen ja Lasse Vahtola. Ohjaus Maaret Perälä.

Vapaa pääsy, ohjelma Sastamalan seurakunnan diakoniatyön hyväksi 5 €

Tilaisuudessa on mahdollista ostaa 15 € hintaan Pirjo Vahtolan kirjaa Orastavaa, runoja ja #runosaarnoja kirkkovuodesta.

Lämpimästi Tervetuloa!

Kuva: Pirjo Silveri