Pääsiäisen Sananjalka luettavissa myös netissä

20.3.2018 09.41

etusivu_korjattu_THUMB.jpg
Seurakuntalehti Sananjalan pääsiäisnumero ilmestyi 15.3.2018. Lehti jaetaan Tyrvään Sanomien suurjaon liitteenä joka kotiin. Sananjalan voi lukea myös sähköisenä versiona seurakunnan kotisivuilla.

Seurakuntalehti Sananjalan vuoden 2018 ensimmäinen numero ilmestyi ulkoasultaan hiukan uudistuneena. Lehdessä on pääsiäisen ja kevään tapathumatietojen lisäksi luettavaa mm. seurakunnan kiinteistöistä, Via Dolorosa -pääsiäisvaelluksesta, Yhteisvastuukeräyksestä ja tulevan syksyn seurakuntavaaleista. Uusi juttusarja kertoo elämästä laajan seurakunnan eri kolkilla. Pääsiäisnumerossa haastateltavana on Salme Alho Sastamalan Keikyästä.

Pääset lukemaan Sananjalan pääsiäisnumeron sekä aiemmin ilmestyneitä numeroita tästä linkistä.

Sananjalan toimituskunta ottaa mielellään vastaan palautetta ja ideoita lehteen liittyen.