Emilia Kuusisto on Sastamalan seurakunnan uusi nuorisopastori

9.1.2018 11.01

emilia_THUMB.jpg

Emilia Kuusisto aloitti  Sastamalan seurakunnan nuorisopastorin virassa
1.12.2017. Vihkimyksen pappisvirkaan hän saa Turun tuomiokirkossa 14.1.2018. Lue täältä Emilian tervehdys ja hänen ensimmäinen
saarnansa Sastamalassa.

Hei!

Olen Emilia Kuusisto, seurakunnan uusi nuorisopastori. Työt aloitin täällä 1.12.2017 ja vihkimyksen pappisvirkaan saan 14.1.2018.

Sastamalan seurakunnan papistosta olen selkeästi nuorin, 28-vuotias. Olen lähtöisin Parkanosta, mutta viimeiset 9 vuotta olen vaikuttanut aviomieheni kanssa Helsingissä, jossa opiskelin teologiaa ja historiaa ja valmistumisen jälkeen toimin mm. erityisluokanopettajana.

Olen iloinen, että pääsen pappinakin tekemään myös nuorten kanssa töitä. Sastamalassa olen iloinnut upeista maisemista, auttavaisista työtovereista ja erityisesti seurakuntalaisten kanssa vietetyistä hetkistä. Tulevaisuudessa kohtaamme varmasti monen kanssa yhteisen rukouksen, laulamisen ja keskustelun merkeissä.

Toivon jokaiselle oikein siunattua vuotta 2018!

Lue tästä Emilian saarna Tyrvään kirkossa loppiaisena 6.1.2018.