Millan ja Eeron muistokonsertti Tyrvään kirkossa sunnuntaina 28.1.2018 klo 17

Vuosi sitten kaksi sastamalalaista nuorta - Milla ja Eero - kuoli, kun rattijuopon kuljettama auto ajoi heidän mopoautoaan päin. Millaa ja Eeroa muistetaan hyväntekeväisyyskonsertissa Tyrvään kirkossa sunnuntaina 28.1.2018 klo 17.

Millan ja Eeron muistoksi - tukikonsertissa Tyrvään kirkossa esiintyvät Matti Esko, Laulukoulu Presto sekä Millan ja Eeron ystäviä. Juontajana toimii Ilkka Nykänen. Kirkkoherra Ari Paavilainen puhuu.

Ovella kerätään vapaaehtoinen ohjelmamaksu ja siellä on myös keräyslipas. Myynnissä on lasitöitä ja Millan piirtämiä postikortteja. Näiden tuotto ohjataan suoraan Sastamalan nuorten ehkäisevään mielenterveystyöhön. Käteismaksu!

Millan ja Eeron muistoksi -tukitili: FI85 4456 0010 2404 23.

Tilaisuutta tulevat mm. Ellivuori Resort, Finska, Lounea, Osuuspankki, Sasky, Sastamalan taksit ja Vammalan Palveluliikenne.

Lämpimästi Tervetuloa!