Seurakunnan muskarit

Sastamalan seurakunnassa on pienten lasten perheille tarjolla Tyrvään kirkossa kokoontuva Vauvojen kirkkomuskari sekä Vammalan seurakuntatalossa kokoontuva Lukkarimuskari 3-5 -vuotiaille lapsille sekä perhemuskari.

Vauvojen kirkkomuskari on ihana, herkkä ja tunnelmallinen musiikkihetki alle 1-vuotialle vauvoille ja heidän äideilleen. Virsien, soittimien, liikunnan ja laulun lisäksi papilla on tärkeä rooli sanan ja rukouksen muodossa. Lopuksi vietetään yhteinen rupattelu- ja mehuhetki.

Lisätiedot: kanttori Hanna-Riikka Inkeroinen 050 314 9025

Lukkarimuskari

Lukkarimuskari on 3-5-vuotiaille lapsille tarkoitettua musiikkitoimintaa. Ryhmässä soitetaan, lauletaan, lorutellaan, rytmitellään, liikutaan, piirretään ja toimitaan monella muulla keinoin musiikin tahdissa ja Taivaan Isän lähellä.

Lukkarimuskari kokoontuu tiistaisin klo 13-14 Vammalan seurakuntatalon lastenkamarissa.

Ilmoittautuminen muskariin päiväkerhojen ilmoittautumislomakkeella.

Ohjaajina toimii lapsi- ja perhetyönohjaaja Piia Vuori.

Lisätiedot Piialta p. 050-3149 069

Perhemuskari

Perhemuskari on muskari aikuiselle ja lapsille ikään katsomatta.  Vammalan seurakuntatalon juhlasalissa lauletaan, leikitään ja soitetaan yhdessä kanttorin kanssa. Ohjaajana Piia Vuori ja kanttori Helena Bäckman. Perhemuskari kokoontuu joka torstai klo 10-11 Vammalan seurakuntatalon juhlasalissa. Lisätietoja Piia Vuorelta p. 050-3149069.

Vauvamuskari Tyrvään kirkossa (marraskuussa)

Vauvamuskari on tarkoitettu alle 1-vuotiaille vauvoille, joiden kanssa pötkötellään kirkon alttarin edessä kuunnellen musiikkia ja erilaisia soittimia, laulaen ja leikkien yhdessä äidin kanssa. Ohjaajana Piia Vuori yhdessä kanttorin kanssa. Vauvamuskari järjestetään Tyrvään kirkossa marraskuun perjantaisin (5krt) klo 10 - 10.45. Sitova ilmoittautuminen Piia Vuorelle soittamalla tai viestittämällä p.050-3149069.

Tervetuloa!