Seurakunnan muskarit

Sastamalan seurakunnassa on pienten lasten perheille tarjolla Tyrvään kirkossa kokoontuva Vauvojen kirkkomuskari sekä Vammalan seurakuntatalossa kokoontuva Lukkarimuskari 3-5 -vuotiaille lapsille.

Vauvojen kirkkomuskari on ihana, herkkä ja tunnelmallinen musiikkihetki alle 1-vuotialle vauvoille ja heidän äideilleen. Virsien, soittimien, liikunnan ja laulun lisäksi papilla on tärkeä rooli sanan ja rukouksen muodossa. Lopuksi vietetään yhteinen rupattelu- ja mehuhetki.

Lisätiedot: kanttori Hanna-Riikka Inkeroinen 050 314 9025

Lukkarimuskari

Lukkarimuskari on 3-5-vuotiaille lapsille tarkoitettua musiikkitoimintaa. Ryhmässä soitetaan, lauletaan, lorutellaan, rytmitellään, liikutaan, piirretään ja toimitaan monella muulla keinoin musiikin tahdissa ja Taivaan Isän lähellä.

Muskari pidetään parillisten viikkojen torstaisin klo 10-10.45 Vammalan seurakuntatalon lastenkamarissa, käynti pääovista. Muskari jatkuu syksyn ryhmällä 8.2.2018.

Ilmoittautuminen muskariin päiväkerhojen ilmoittautumislomakkeella.

Ohjaajina toimivat lapsi- ja perhetyönohjaaja Piia Vuori yhdessä kanttorin kanssa.

Lisätiedot Piialta p. 050-3149 069

Perhemuskari

Perhemuskari on muskari aikuiselle ja lapsille ikään katsomatta.  Vammalan seurakuntatalon juhlasalissa lauletaan, leikitään ja soitetaan yhdessä kanttorin kanssa. Ohjaajana Piia Vuori. Perhemuskari vuorottelee lukkarimuskarin kanssa, eli on parittomien viikkojen torstaisin klo 10-10.45 (kevään aikana neljä kertaa). Ilmoittautumista ei vaadita, joten voit tulla mukaan kerran tai kaikilla neljällä kerralla. Lisätietoja Piia Vuorelta p. 050-3149069.

Vauvamuskari Tyrvään kirkossa (huhtikuussa)

Vauvamuskari on tarkoitettu alle 1-vuotiaille vauvoille, joiden kanssa pötkötellään kirkon alttarin edessä kuunnellen musiikkia ja erilaisia soittimia, laulaen ja leikkien yhdessä äidin kanssa. Ohjaajana Piia Vuori yhdessä kanttorin kanssa. Vauvamuskari järjestetään huhtikuun tiistaisin (4 kertaa) klo 10-10.45 Tyrvään kirkossa. Sitova ilmoittautuminen Piia Vuorelle soittamalla tai viestittämällä p.050-3149069.

Tervetuloa!