Muuta kivaa lapsiperheille!

Lastenlauantait

Lastenlauantait ovat kerhomaisia kokoontumisia Vammalan seurakuntatalolla 3-6-vuotiaille lapsille tiettyinä lauantaipäivinä klo 9.30-12. Kuhunkin lastenlauantaihin mahtuu enintään 20 lasta ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuminen tapahtuu viestittämällä tai soittamalla Outi-Tuulia Haavistolle p.050-3149061 kyseisen viikon torstaihin mennessä. Ohjaajina toimivat seurakunnan omat lastenohjaajat.

Kevään 2019 lastenlauantait:

• 2.2.
  • 9.3.
  • 11.5.

Ollaan ihan pihalla - Pihailuillat

Pihailuillat ovat varhaiskasvatuksen uusin toimintamuoto, jossa perheiden kanssa kokoonnutaan kaupungin eri puolilla olevissa leikkipuistoissa. Pihailuissa on aina jokin pieni tarjottava, pieni iltahartaushetki, laulua, leikkiä tai vaikka mäenlaskua (tietenkin talvisin). Kaikki Pihailut ovat klo 18-19.

Keväällä 2019 järjestettävät Pihailut:

• Ti 19.3. Narvanpuisto, Aarnontie
  • To 25.4. Pappilanpuisto
  • Ti 14.5. Pororanta

Ilmoittautuminen kesän perheleireille huhtikuun aikana. Huhtikuun loppuun mennessä ilmoittautuneille arvomme leiripaikan kesän leireille. Suuren suosion takian yhden perheen jäsenet voivat osallistua yhdelle perheleirille.

Lasten askartelua