Pyhäkoulut

Pyhäkoululaiset ovat joukolla monessa mukana.Isän askelissa -pyhisläisiä mukana Tyrvään kirkossa järjestetyssä hyväntekeväisyyskonsertissa. Kuva: Jaakko Pirttikoski.

Pienet pyhäkoululaiset Tyrvään kirkossa.

Pyhäkoulutyö tavoittaa niin pieniä lapsia, koululaisia kuin perheitäkin.
Pyhäkoulu on hiljentymistä, pohtimista, iloa, kasvamista ja oppimista Raamatun sanan äärellä.

HUOMIO! Vapaaehtoisia pyhäkoulunopettajia kaivataan lisää!

Kysy lisää pyhäkouluista ja kaakaopyhäkouluista Outi-Tuulia Haavistolta 050-314 9061.

Kaakis

Kaakis eli kaakaopyhäkoulu on kouluikäisille tarkoitettu kristillistä kasvua tukeva ja turvallinen tapa viettää iltapäivää.
Kaakiksessa on pyhäkouluhetki ja vapaata oleskelua: pieni välipala, ulkoilua ja muuta kivaa yhteistä puuhaa.

Karkun seurakuntatalolla

Passinmäentie 14
tiistaisin klo 14.30–16.00

King's kids = Kuninkaan kakarat, pyhis kouluikäisille

Toimintapyhäkoulussa teemme yhdessä tanssikoreografioita ja draamaa reippaisiin lasten hengellisiin lauluihin. Joka kerta tutkimme myös yhdessä Raamattua. Aika ajoin, kun meitä kutsutaan, käymme esiintymässä erilaisissa tilaisuuksissa.
Mukaan kokoontumisiin tarvitset rennot vaatteet.

Vammalan seurakuntatalo

Asemakatu 6

Ilonsilta-ryhmä, lisätiedot Riikka Lindroos 050-3149062

Pyhäkoulut muualla:

Lantula-talo, seuraa Lantulan seudun kyläyhdistys ry:n ilmoittelua!

Vatajantie 396

Vanhakulku