Naiset

Naisten Pankin tapahtuma Mouhijärvellä

Naisten kesken kokoonnutaan keskustelu- ja raamattupiireihin sekä pidetään naistenpäiviä ja virkistytään saunailloissa.

Naisten saunaillat

Naiset kokoontuvat saunomaan kerran kuussa. Kesäaikana saunotaan Houhajärven leirimajalla ja talvikaudella kaupungin rantasaunalla. Saunailtoja vetää pastori Tarja Kopalainen.

Naisten raamattupiiri

Kokoontuu pastori Auli Airas-Laitilan johdolla Kiikan srk-talossa joka kolmas maanantai klo 18.

Naistenpiiri

Naisten keskustelupiiri teemalla ”Eväitä elämään” kokoontuu pastori Tarja Kopalaisen johdolla Mouhijärven srk-kodissa joka toinen maanantai klo 18.30.

Naistenpiiri

Naistenpiiri kokoontuu Keikyän seurakuntatalossa joka kuukauden toinen torstai klo 18 pastori Auli Airas-Laitilan johdolla. Jatkamme tutustumista Raamatun naisiin.

Tule ja hengähdä - Naisten saunailta

Naiset saunovat Kiikoisten Kirkkotuvalla joka kuukauden ensimmäinen maanantai klo 17.30 pastori Auli Airas-Laitilan johdolla.

Naisten leiripäivä

Naisten leiripäiviä järjestetään Kiikan Leiriaholla kaksi kertaa vuodessa.