Naiset

Naisten Pankin tapahtuma Mouhijärvellä

Naisten kesken kokoonnutaan keskustelu- ja raamattupiireihin sekä pidetään naistenpäiviä ja virkistytään saunailloissa.

Naistenpiiri Keikyässä

Naistenpiiri kokoontuu Keikyän seurakuntatalossa joka kuukauden toinen torstai klo 18 pastori Auli Airas-Laitilan johdolla. Tutustumme seuraavan pyhän teksteihin

Naistenpiiri Mouhijärvellä

Naisten keskustelupiiri teemalla ”Eväitä elämään” kokoontuu pastori Tarja Kopalaisen johdolla Mouhijärven srk-kodissa joka toinen maanantai klo 18.30.

Naisten saunaillat Vammalassa

Naiset kokoontuvat saunomaan kerran kuussa. Kesäaikana saunotaan Houhajärven leirimajalla ja talvikaudella kaupungin rantasaunalla. Ajankohdat ilmoitetaan seurakuntatiedoissa. Saunailtoja vetää pastori Tarja Kopalainen.

Tule ja hengähdä - Naisten saunaillat Kiikoisissa

Naiset saunovat Kiikoisten Kirkkotuvalla joka kuukauden ensimmäinen maanantai klo 17.30 pastori Auli Airas-Laitilan johdolla.

Naisten leiripäivät

Naisten leiripäiviä järjestetään Kiikan Leiriaholla kaksi kertaa vuodessa.