Majatalo-illat

Lauluyhtye Pisaran viisihenkinen jäsenistö.Majatalo-iltojen housebändinä toimii Sastamalan seurakunnan oma Lauluyhtye Pisara.

Majatalo-illoissa voi tavata uusia ihmisiä ja vaihtaa ajatuksia illan aiheesta.

Majatalo-ilta on musiikista, puheesta ja rukouksesta muodostuva lämminhenkinen kirkkotilaisuus. Vieraat toivotetaan tervetulleeksi höyryävän teemukin ja ruisleivän kera. Väliajalla voi tavata tuttuja tai saada uusia tuttavuuksia.

Majatalo-iltoja järjestetään Kiikan kirkossa neljä kertaa vuodessa.
Ohjelma koostuu musiikista, yhteislaulusta, puheesta ja rukouksesta. Teetarjoilun aikana on mahdollisuus tavata tuttuja ja tuntemattomia. Perheen pienimmät voi illan ajaksi viedä hoitoon Kiikan lastentalolle.

Muusikko- tai puhujavieraalle on illasta varattu 2x25 min

Yhteislaulujen säestyksestä vastaa kappeliseurakunnan oma Lauluyhtye Pisara.

Kevään 2018 ensimmäinen Majataloilta Kiikan kirkossa su 18.2. klo 18. Musiikkivieraana Samuli Luomaranta ja Kotiinpalaajat. Lauluyhtye Pisara. Tervetuloa!