Vammala

Usko ja Unelma on eläkeikäisten kohtaamispaikka. Se on tarkoitettu myös näkövammaisille. Uskossa ja unelmassa voi tavata toisia, laulaa, kahvitella – uskoa ja unelmoida yhdessä – Vammalan seurakuntatalon Rantasalissa, Asemakatu 6:ssa. Kokoontumiset kerran kuussa tiistaisin klo 13–15.

Karkku

Karkun kamari on avoin kohtauspaikka varttuneelle väelle. Erilaisia teemoja, vierailijoita ja retkiä. Joka kuukauden ensimmäisenä maanantaina kamarilaiset aterioivat yhdessä. Ovet avoinna maanantaisin klo 12–14.30 Karkun seurakuntatalolla, Passinmäentie 14.

SOTESIn järjestämä Ikä- ja itsehoitopiste Rennox on kaksi kertaa kuussa torstaisin klo 11-14 Voimarinteellä (Hoikantie 15). Kuljetus- ja ruokailumahdollisuus.

Kiikka

Eläkeikäisten iltapäiväkerho kuukauden toinen tiistai klo 13 alkaen. Eläkeikäisten iltapäiväkerho on tarkoitettu eläkeikäisille. Hengellistä ohjelmaa, lauluja, runoja ja askartelua.

Suodenniemi

Eläkeläisten virkistyspäivä Suodenniemen seurakuntatalolla (Koippurintie 6) muutamia kertoja syksyn aikana torstaisin Klo 11–13.30.
Päivä pitää sisällään lounaan (5e), ohjelmaa, hartauden ja kahvit. Tervetuloa nuoremmat ja vanhemmat!

Keikyä

Onnela ja Pehulakodin sekä Puuhalan kerhot. Seurakunta järjestää kuukausittain yhteisen kerhohetken vanhusten palveluasunnoissa. Hartaushetki, laulua ja jutustelua.

Mouhijärvi

Vanhemman väen kerhot ovat vanhuksille tarkoitettua hengellistä virkistystoimintaa. Kerhojen ohjelmassa on papin pitämä hartaus ja virsiä. Muu ohjelma vaihtelee keskustelujen, tietovisailujen, muisteluiden, vierailijoiden, retkien ym. merkeissä. Kahvitarjoilu. Kerhoissa on mukana pappi ja diakoniatyöntekijä.

Kiikoinen

Eläkeikäisille tarkoitettu Tiistaikammari kokoontuu Kiikoisten vanhustentalolla kuukauden 2. tiistaina klo 14-15. Hartauden lisäksi torjumme yksinäisyyttä jakamalla kuulumisia, vaihtamalla kokemuksia ja ajatuksia eri aihepiireistä ja leikkimielisillä kilpailuilla.