Arkivaatteissa-ilta

Vammalan seurakuntatalo - Aulasali

18.30 Arkivaatteissa-ilta Vammalan seurakuntatalon Aulasalissa. Vain valossa paranee -askeleita vapauteen häpeästä, peloista ja syyllisyydestä. Illan vieraana yhteisöinspiraattori, TM Johanna Sandberg.

Sastamalan seurakunta

Vammalan seurakuntatalo - Juhlasali

Kesäinen Kätkis eli ilta nuorekkaille aikuisille

Tervetuloa kätkistelemään keskellä viikkoa!

Salokunnan kirkko - kahviotila

Karkun kappeliseurakunnassa Salokunnan kirkolla Nuttupiiri to 23.8 klo 18. Saa lankoja ja ohjeita nuttujen kutomiseen. Nutut lähetetään Tankin sairaalan vastasyntyneille Pakistaniin.

Karkun kappeliseurakunnassa Salokunnan kirkolla Nuttupiiri to 23.8 klo 18. Saa lankoja ja ohjeita. Saa kutoa nuttuja Tankin sairaalan vastasyntyneille Pakistaniin.

Mouhijärven kesäkappeli

Hengellisten laulujen ilta