Diakoniakahvilan ja asukastupien leiripäivä

Houhajärven leirimaja - Isopirtti

Diakoniakahvilan ja asukastupien leiripäivä klo 12-15 Houhajärven leirimajalla (Kangastie 275). Rentoa yhdessäoloa, saunomismahdollisuus. Leiripäivän hinta 5 e. Kuljetus Vammalasta sisältyy hintaan.

Sastamalan seurakunta

Vammalan seurakuntatalo - Juhlasali

Kesäinen Kätkis eli ilta nuorekkaille aikuisille

Tervetuloa kätkistelemään keskellä viikkoa!

Salokunnan kirkko - kahviotila

Karkun kappeliseurakunnassa Salokunnan kirkolla Nuttupiiri to 23.8 klo 18. Saa lankoja ja ohjeita nuttujen kutomiseen. Nutut lähetetään Tankin sairaalan vastasyntyneille Pakistaniin.

Karkun kappeliseurakunnassa Salokunnan kirkolla Nuttupiiri to 23.8 klo 18. Saa lankoja ja ohjeita. Saa kutoa nuttuja Tankin sairaalan vastasyntyneille Pakistaniin.

Mouhijärven kesäkappeli

Hengellisten laulujen ilta