Kyläparkin kevätretki

ma 21.5. kello 09.00 - kello 17.00

Kyläparkin kevätretkellä tutustutaan Sastamalan kirkkoihin ja muihin mielenkiintoisiin paikkoihin omalla paikkakunnalla.

Kyläparkin toimijoiden ideoima kevätretki Mouhijärveltä. Tutustutaan Sastamalan kirkkoihin. Tänä vuonna vuorossa ovat Kiikoisten, Kiikan, Keikyän ja Karkun kirkot. Ohjelmassa kirkkojen lisäksi ruokailu, kahvit ja mahdollisesti hartaus jollakin kirkoista. Muut käyntikohteet varmistuvat kevään aikana. Lisätiedot ja ilmoittautumiset Heidi-Maria Heikkilä p.0503149041 11.5. mennessä.

Mouhijärvi, Sastamalan seurakunta

Suodenniemen seurakuntatalo - Diakoniatoimisto (alakerta)

Ruokajako Suodenniemen seurakuntatalolla

Diakoniatyön lahjoitusruoan jakelu