Torstaikerho Sammaljoen kirkon seurakuntasalissa

Sammaljoen kirkko - Seurakuntasali

Torstaikerho Sammaljoen kirkon seurakuntasalissa

Torstaikerho Sammaljoen kirkon seurakuntasalissa. Kerhoa ohjaavat vuorokerroin Mirja Kallio ja Hannu Heikkilä. Mirja on eläkkeellä oleva kanttori-lastenohjaaja, Hannu pappi. Ohjelma on vaihtelevaa: virsiä ja muita lauluja, muistelemisia, keskustelua jonkun teeman ympärillä, puheita, rukousta, vapaata jutustelua ja tietysti kahvi puolivälissä. Torstaikerhoon ovat tervetulleita kaikki, joita edellä kerrotun kaltainen ohjelma kiinnostaa. Tulla voi mistä päin Sastamalaa tahansa ja kauempaakin.

Etelä-Tyrvään piiri, Sastamalan seurakunta

Tyrvään siunauskappeli

Hautausmaakierros Tyrvään kappelihautausmaalla

Vammalan seurakuntatalo - Juhlasali

Kesäinen Kätkis eli ilta nuorekkaille aikuisille

Tervetuloa kätkistelemään keskellä viikkoa!

Salokunnan kirkko - kahviotila

Karkun kappeliseurakunnassa Salokunnan kirkolla Nuttupiiri to 23.8 klo 18. Saa lankoja ja ohjeita nuttujen kutomiseen. Nutut lähetetään Tankin sairaalan vastasyntyneille Pakistaniin.

Karkun kappeliseurakunnassa Salokunnan kirkolla Nuttupiiri to 23.8 klo 18. Saa lankoja ja ohjeita. Saa kutoa nuttuja Tankin sairaalan vastasyntyneille Pakistaniin.