Kirkon Ulkomaanavun toimintaryhmä ja työn esittely kaikille kiinnostuneille

Vammalan seurakuntatalo - Rantasali

Kirkon Ulkomaanapu auttaa ihmisiä maailmalla.

Kansainvälisen diakonian asialla oleva Kirkon Ulkomaanapu vie apua sinne missä hätä on suurin ja missä sitä ei ole saatavilla omasta takaa. Kirkon Ulkomaanapu ja sen kumppanuusjärjestöt toimivat kriisialueilla, esimerkiksi kouluttavat ihmisiä kehitysmaissa, antavat tukea pakolaisleireillä asuville ja auttavat taloudellisesti jälleenrakennustyössä katastrofien jälkeen. Illan aikana saat tietoa Kirkon Ulkomaanavun toiminnasta ja halutessasi voit lähteä mukaan toimintaryhmään, joka tukee tätä tärkeää työtä.

Järjestäjä

Etelä-Tyrvään piiri, Karkku, Keikyä, Kiikka, Kiikoinen, Mouhijärvi, Sastamalan seurakunta, Suodenniemi

Vammalan seurakuntatalo - Aulasali

Arkiehtoo