Torstaikerho Sammaljoen kirkon seurakuntasalissa

Sammaljoen kirkko - Seurakuntasali

Torstaikerho Sammaljoen kirkon seurakuntasalissa

Torstaikerho Sammaljoen kirkon seurakuntasalissa. Kerhoa ohjaavat vuorokerroin Mirja Kallio ja Hannu Heikkilä. Mirja on eläkkeellä oleva kanttori-lastenohjaaja, Hannu pappi. Ohjelma on vaihtelevaa: virsiä ja muita lauluja, muistelemisia, keskustelua jonkun teeman ympärillä, puheita, rukousta, vapaata jutustelua ja tietysti kahvi puolivälissä. Torstaikerhoon ovat tervetulleita kaikki, joita edellä kerrotun kaltainen ohjelma kiinnostaa. Tulla voi mistä päin Sastamalaa tahansa ja kauempaakin.

Etelä-Tyrvään piiri, Sastamalan seurakunta

Suodenniemen seurakuntatalo - Diakoniatoimisto (alakerta)

Ruokajako Suodenniemen seurakuntatalolla

Diakoniatyön lahjoitusruoan jakelu