Toivoa naisille-ryhmä kokoontuu Arja Mäkelän kodissa

Yksityinen tila

(Sarkiantie 144) Toivoa naisille -ryhmä kokoontuu rukoilemaan heikossa asemassa maailmalla olevien naisten puolesta.

(Sarkiantie 144) Toivoa naisille -työ on kansainvälinen rukousliike heikossa asemassa olevien naisten puolesta. Ryhmä kokoontuu eri puolilla Sastamalaa ja on avoin kaikille kiinnostuneille. Tiedustelut Heidi-Maria Heikkila p. 0503149048

Järjestäjä

Etelä-Tyrvään piiri, Karkku, Keikyä, Kiikka, Kiikoinen, Mouhijärvi, Sastamalan seurakunta, Suodenniemi

Tyrvään siunauskappeli

Hautausmaakierros Tyrvään kappelihautausmaalla

Vammalan seurakuntatalo - Juhlasali

Kesäinen Kätkis eli ilta nuorekkaille aikuisille

Tervetuloa kätkistelemään keskellä viikkoa!

Salokunnan kirkko - kahviotila

Karkun kappeliseurakunnassa Salokunnan kirkolla Nuttupiiri to 23.8 klo 18. Saa lankoja ja ohjeita nuttujen kutomiseen. Nutut lähetetään Tankin sairaalan vastasyntyneille Pakistaniin.

Karkun kappeliseurakunnassa Salokunnan kirkolla Nuttupiiri to 23.8 klo 18. Saa lankoja ja ohjeita. Saa kutoa nuttuja Tankin sairaalan vastasyntyneille Pakistaniin.