Millan ja Eeron muistokonsertti

Tyrvään kirkko

Millan ja Eeron muistoksi - tukikonsertti Tyrvään kirkossa, esiintyjinä Matti Esko, Laulukoulu Presto, Millan ja Eeron ystäviä, juontajana Ilkka Nykänen, Vapaaehtoinen ovella kerättävä ohjelmamaksu ja keräyslipas ovella. Myynnissä lasitöitä ja Millan piirtämiä postikortteja. Näiden tuotto ohjataan suoraan Sastamalan nuorten ehkäisevään mielenterveystyöhön. Käteismaksu! Millan ja Eeron muistoksi -tukitili: FI85 4456 0010 2404 23.

Tilaisuutta tulevat mm. Ellivuori Resort, Finska, Lounea, Osuuspankki, Sasky, Sastamalan taksit ja Vammalan Palveluliikenne.

Virsilauluhetki Kiikoisten vanhustentalolla

Kiikoisten kirkko

Pieni kesäillan iltasoitto

Pieni kesäillan iltasoitto Kiikoisten kirkossa. Jarno Pietilä, urut.

Karkun seurakuntatalo - Iso sali

Lähtisitkö? Lauluilta lähetyksen hyväksi Karkun srk.talolla ke 6.6. klo18.

Lähtisitkö? Lauluilta lähetyksen hyväksi Karkun srk.talolla ke 6.6.2018 klo 18.