Millan ja Eeron muistokonsertti

Tyrvään kirkko

Millan ja Eeron muistoksi - tukikonsertti Tyrvään kirkossa, esiintyjinä Matti Esko, Laulukoulu Presto, Millan ja Eeron ystäviä, juontajana Ilkka Nykänen, Vapaaehtoinen ovella kerättävä ohjelmamaksu ja keräyslipas ovella. Myynnissä lasitöitä ja Millan piirtämiä postikortteja. Näiden tuotto ohjataan suoraan Sastamalan nuorten ehkäisevään mielenterveystyöhön. Käteismaksu! Millan ja Eeron muistoksi -tukitili: FI85 4456 0010 2404 23.

Tilaisuutta tulevat mm. Ellivuori Resort, Finska, Lounea, Osuuspankki, Sasky, Sastamalan taksit ja Vammalan Palveluliikenne.

Virsilauluhetki Kiikoisten vanhustentalolla

Kiikoisten seurakuntatalo - Juhlasali