Partalan taikametsä -koko perheen joulutapahtuma

Partalan taikametsästä mahdollisuus hankkia joulukuusi diakoniatyön hyväksi.

Partalan taikametsässä tapahtuu, kun jouluinen tapahtuma kutsuu kaikkia joulukuusimetsälle. Tapahtuma järjestetään Rantalehdontiellä Sastamalan Keikyässä. Tapahtumassa on mahdollisuus hankkia itselleen tai lahjaksi joulukuusi Markku ja Tuija Torpon pihaan istuttujen kuusien joukosta. Saatavana on myös puuroa, soppaa, makkaraa ja kahvia. Tapahtumassa on ohjelmaa koko perheelle mm. satutuokiot tunnelmallisessa metsässä. Tapahtuman tuotto käytetään diakoniatyön kautta apua tarvitseville Sastamalassa.

Järjestäjä

Etelä-Tyrvään piiri, Karkku, Keikyä, Kiikka, Kiikoinen, Mouhijärvi, Sastamalan seurakunta, Suodenniemi

Tyrvään siunauskappeli

Hautausmaakierros Tyrvään kappelihautausmaalla

Vammalan seurakuntatalo - Juhlasali

Kesäinen Kätkis eli ilta nuorekkaille aikuisille

Tervetuloa kätkistelemään keskellä viikkoa!

Salokunnan kirkko - kahviotila

Karkun kappeliseurakunnassa Salokunnan kirkolla Nuttupiiri to 23.8 klo 18. Saa lankoja ja ohjeita nuttujen kutomiseen. Nutut lähetetään Tankin sairaalan vastasyntyneille Pakistaniin.

Karkun kappeliseurakunnassa Salokunnan kirkolla Nuttupiiri to 23.8 klo 18. Saa lankoja ja ohjeita. Saa kutoa nuttuja Tankin sairaalan vastasyntyneille Pakistaniin.