Mettämaan majatalokahveet Pihlavan pirtissä Kaija ja Reijo Telarannan luona, Kurjentie 43, aiheena "Onko joulu kristittyjen kaappaama vanha pakanallinen juhla?"

Mettämaan majatalokahveet Pihlavan pirtissä Kurjentie 43.

Kaija ja Reijo Telaranta kutsuvat...
Tervetuloa Mettämaan majatalokahveille Pihlavan pirttiin, Kurjentie 43. Kahveen lisäksi tarjolla on Reijon puhe ja yhteistä pohdintaa kristinuskon haastavista ja hankalista kysymyksistä. Laulaakin voidaan jos laulattaa. Rukoilemistakaan ei vierasteta. Pirtissä on kahvetta ja kastettavaa tarjolla suunnilleen joka toinen sunnuntai samaan aikaan klo 14. Etelä-Tyrvään pappi Hannu Heikkilä on mukana silloin, kun ehtii.

Etelä-Tyrvään piiri, Sastamalan seurakunta

Vammalan seurakuntatalo - Juhlasali

Kätköpaikka remastered - ilta nuorekkaille aikuisille

Illassa tarjolla mm. kaffittelua, yhdessäoloa ja jutustelua Raamatun äärellä.

Tyrvään kirkko

Tyrvään messu

Tervetuloa messuun!

Kiikan kirkko

Pyhäaamun hartaus ja ehtoollinen Kiikan kirkossa. Heikki Mäkelä, Susanna ja Arto Rantanen. Kirkkokahvit. .