Laulun ja runon ilta (Leena Savola)

Sammaljoen kirkko - Kirkkosali

"Olet riittävä"- laulun ja sanan ilta. Vieraileva puhuja Leena Savola Seinäjoelta lukee omia tekstejään , musiikissa kanttori Elisa Hänninen. Mahdollisuus esirukoukseen. Mukana pastori Hannu Heikkilä. Iltakahvit.

"Olet riittävä"- laulun ja sanan ilta. Vieraileva puhuja Leena Savola Seinäjoelta lukee omia tekstejään, musiikissa kanttori Elisa Hänninen. Mukana pastori Hannu Heikkilä. Esirukouspalvelua ja iltakahvit. Mahdollisuus ostaa Leenan taide-/runokortteja sekä Elisan äänitteitä. Lämpimästi tervetuloa hoitavan ja rohkaisevan sanan ja musiikin äärelle!!

Etelä-Tyrvään piiri, Sastamalan seurakunta

Vammalan seurakuntatalo - Juhlasali

Kesäinen Kätkis eli ilta nuorekkaille aikuisille

Tervetuloa kätkistelemään keskellä viikkoa!

Sammaljoen kirkko - Kirkkosali

O Sole Mio! -laulumusiikkia Italiasta ja Suomesta

Kesäillan konsertti tenori Eero Lasorla, sekä kanttorit Ilkka, Hanna-Riikka ja Anu

Salokunnan kirkko - kahviotila

Karkun kappeliseurakunnassa Salokunnan kirkolla Nuttupiiri to 23.8 klo 18. Saa lankoja ja ohjeita nuttujen kutomiseen. Nutut lähetetään Tankin sairaalan vastasyntyneille Pakistaniin.

Karkun kappeliseurakunnassa Salokunnan kirkolla Nuttupiiri to 23.8 klo 18. Saa lankoja ja ohjeita. Saa kutoa nuttuja Tankin sairaalan vastasyntyneille Pakistaniin.