Mettämaan majatalokahveet Pihlavan pirtissä Kaija ja Reijo Telarannan luona, Kurjentie 43, aiheena "Miksi Jumalalle kelpasi Abelin uhri mutta ei Kainin uhri?"

Mettämaan majatalokahveet Pihlavan pirtissä Kurjentie 43

Kaija ja Reijo Telaranta kutsuvat...
Tervetuloa Mettämaan majatalokahveille Pihlavan pirttiin, Kurjentie 43. Kahveen lisäksi tarjolla on Reijon puhe ja yhteistä pohdintaa kristinuskon haastavista ja hankalista kysymyksistä. Laulaakin voidaan jos laulattaa. Rukoilemistakaan ei vierasteta. Pirtissä on kahvetta ja kastettavaa tarjolla suunnilleen joka toinen sunnuntai samaan aikaan klo 14. Etelä-Tyrvään pappi Hannu Heikkilä on mukana silloin, kun ehtii.

Etelä-Tyrvään piiri, Sastamalan seurakunta

usko ja Unelma ikäihmisten ja näkövammaisten kohtaamispaikka

Ohjelmaa ikäihmisille ja näkövammaisille. Ruokailu 5 euroa/hlö

Mouhijärven VirrenViejät

Mouhijärven VirrenViejät jalkautuvat koteihin pienissä ryhmissä klo 12 alkaen. Pyynnöt etukäteen diakoni Marja Ritanen 0503149047

Kiikan seurakuntatalo - sali

Raamattupiiri

Luetaan Raamattua ja keskustellaan ajankohtaisista aiheista.