Mettämaan majatalokahveet Pihlavan pirtissä Kaija ja Reijo Telarannan luona, Kurjentie 43, aiheena "Mitä tapahtuu kuoleman jälkeen?"

Mettämaan majatalokahveet Pihlavan pirtissä, Kurjentie 43

Kaija ja Reijo Telaranta kutsuvat...
Tervetuloa Mettämaan majatalokahveille Pihlavan pirttiin, Kurjentie 43. Kahveen lisäksi tarjolla on Reijon puhe ja yhteistä pohdintaa kristinuskon haastavista ja hankalista kysymyksistä. Laulaakin voidaan jos laulattaa. Rukoilemistakaan ei vierasteta. Pirtissä on kahvetta ja kastettavaa tarjolla suunnilleen joka toinen sunnuntai samaan aikaan klo 14. Etelä-Tyrvään pappi Hannu Heikkilä on mukana silloin, kun ehtii.

Etelä-Tyrvään piiri, Sastamalan seurakunta

Salokunnan kirkko - kahviotila

Karkun kappeliseurakunnassa Salokunnan kirkolla Torstaiturinat to 13.12 klo 13.

Karkun kappeliseurakunnassa Haapanimessä, Vanha Kärppälä, Torstaiturinat to 13.12. klo 13.

Tyrvään kirkko

Tyrvään messu

Tervetuloa messuun!

Karkun kirkko

Karkun kappeliseurakunnassa, Karkun koulun joulukirkko Karkun kirkossa 18.12. klo 9.45. Joulukirkko on kaikille avoin. Tervetuloa.,

Karkun kappeliseurakunnassa, Karkun koulun joulukirkko Karkun kirkossa, 18.12 klo 9.45. Joulukirkko on kaikille avoin. Tervetuloa.