Tour de Armo pyöräretki

Sastamalan Pyhän Marian kirkko

Tämän viikon sunnuntaina 9.7. pyöräillään Tour de Armo -polkupyöräpyhiinvaellus.
Reitti lähtee Sastamalasta ja päättyy Poriin. Reitti alkaa Sastamalan Pyhän Marian kirkolta, ja lisäksi sen varrella tutustutaan Tyrvään Pyhän Olavin, Huittisten, Kokemäen ja Ulvilan keskiaikaisiin kirkkoihin. Reitti päättyy Porin torille.

Lisätietoja pyöräilystä voi kysyä myös Tiina Saarelalta tiina.saarela (at) evl.fi, p. 050 344 8573

8.00 Kokoontuminen ja tutustuminen Sastamalan Pyhän Marian kirkkoon
8.30 Lähtö Pyhän Marian kirkosta
9.15 Tutustuminen Tyrvään Pyhän Olavin kirkkoon
10.00 Lähtö Tyrvään kirkolta

Sastamalan seurakunta

Vammalan seurakuntatalo - Aulasali

Usko ja Unelman ja näkövammaisten kevätjuhla

Hopun Palvelukeskus

Kivijärven-Ekojärven diakoniapiirin vierailu Hopun palvelutalolla

Sammaljoen kirkko - Seurakuntasali

Hengellisten laulujen ilta Sammaljoen kirkon srk.salissa ti 22.5 klo 18. Kutsujana Salme Riutta. Paikalla myös Mirja Kalliio ja Anu Jokinen-Lundén.

Hengellisten laulujen ilta Sammaljoen kirkon srk.salissa ti 22.5 klo 18. Kutsujana Salme Riutta. Mukana myös Mirja Kallio ja Anu Jokinen-Lundén.