Mettämaan majatalokahveet Pihlavan pirtissä Kaija ja Reijo Telarannan luona, Kurjentie 43, aiheena "Vievätkö ristiriitaiset tekstin Raamatulta luotettavuuden?"

Mettämaan majatalokahveet

Kaija ja Reijo Telaranta kutsuvat...
Tervetuloa Mettämaan majatalokahveille Pihlavan pirttiin, Kurjentie 43. Kahveen lisäksi tarjolla on Reijon puhe ja yhteistä pohdintaa kristinuskon haastavista ja hankalista kysymyksistä. Laulaakin voidaan jos laulattaa. Rukoilemistakaan ei vierasteta. Pirtissä on kahvetta ja kastettavaa tarjolla joka toinen sunnuntai samaan aikaan klo 14. Etelä-Tyrvään pappi Hannu Heikkilä on mukana silloin, kun ehtii.
Ajo-ohjeita, lisätietoa tilaisuuksista ja niiden teemoista saat Reijolta, puh. 0400412628, www.reijotelaranta.fi
Tällä kertaa aiheena siis "Vievätkö ristiriitaiset tekstin Raamatulta luotettavuuden?"

Kiikan seurakuntatalo - sali

Aamurukoushetki

Kyläparkki Uotsolantie 56 perjantaisin. Hartaus klo 10.30.

Kyläparkissa kokoonnutaan yhteen Mouhijärvellä.

Tyrvään kirkko

Kauneimmat joululaulut