Kirkkovaltuusto 2015-2018

Otto Linnikko, Risto Tuori ja Seppo Laaksonen poistavat sinetit vaaliuurnasta ja ääntenlaskenta alkaa.Otto Linnikko, Risto Tuori ja Seppo Laaksonen poistavat sinetit vaaliuurnasta ja ääntenlaskenta alkaa.

Täältä löydät listan Sastamalan seurakunnan kirkkovaltuustoon vuosille 2015-2018 valituista.

Sastamalan seurakunnassa äänestysprosentti oli 22,6. Äänestysprosentti vuoden 2010 vaaleissa oli 21,7.

Sivun alaosasta löydät word-tiedostoina tiedot Sastamalan kirkkovaltuustoon valituista ehdokkaista vertausluvuittain, varajäseniksi valitutuista ehdokkaista vertausluvittain sekä kaikkien ehdokkaiden äänimääristä.

Tietoa Sastamalan seurakuntavaalin tuloksesta löydät myös osoitteesta www.seurakuntavaalit.fi.

Kirkkovaltuustoon valitut ehdokkaat vertausluvuittain

Varajäsenet vertausluvuittain